jueves, 25 de junio de 2009

Estudiant...

Junio acaba...y para este mes tenemos la colaboración de Iris. Para que se vea que este blog es internacional os pondré en situación, Iris tiene ascendencia de Montbau. Con eso creo que ya está todo dicho, así que sin más preámbulos agradecerle su tiempo y lo que sigue ya es cosa suya.

Se m’informa a dia 1 de juny que aquest mes em toca a mi col•laborar en el blog. 5 mesos esperant aquest moment i, justament, és el mes que vaig més justa de temps! Aquesta és la raó per la qual el post arriba amb cert retard, però arriba... ;)

Teòricament ara estic estudiant. Què passa quan arriba aquesta engrescadora etapa estudiantil?

1. Sempre hi ha coses més divertides per llegir que el que realment hauries d’estar mirant-te.
2. Vas a la biblioteca i trobes gent que fa temps que no veus, amb la qual fa temps que no parles i surten els temes més interessants que mai han sortit, o les confessions que sempre s’han amagat.
3. A la biblioteca et distreus amb qualsevol cosa. A casa ni tan sols et distreus: poses els apunts sobre la taula i gràcies.
4. Mires programes a la tele que mai veuries.
5. Al facebook, la teva mascota del Pet Society ja no pot estar més neta i amb nivells de felicitat pels núvols, de tantes vegades que li passes el raspall.
6. Decideixes que és moment de recollir tot el desordre de la teva habitació que has acumulat durant els tres darrers mesos.
7. Canvies el lloc d’estudi intentant evitar elements desconcentrants.
8. Et lamentes pensant que tu ets part del futur del país.
9. Somies pensant en la celebració de la fi dels exàmens.
10. Reflexiones sobre com perds el temps mentre hauries d’estar estudiant i ho escrius en un post per el blog del teu amic.

Així és... Suposo que els que esteu llegint això ara enteneu de què us parlo, oi?

En la imagen un claro ejemplo del método de estudio de la colaboradora Iris.

1 comentario:

Kal dijo...

Interesante, cierto y además muy divertido XD.
Se pueden añadir cosas como:

-Darte cuenta que te faltan apuntes que se supone que tenías.
-Cualquier película ya vista o libro ya leido te parece más interesante y atractivo (salvo los libros que estudiar claro).
-Te parece un momento perfecto para dedicar a tu higiene personal y acicalamiento (esto incluye probar peinados delante del espejo).
-Simplemente tumbarse sin hacer nada mientras piensas..."aún me da tiempo"...