martes, 16 de septiembre de 2008

Acertijo

En una habitación ha ocurrido una muerte. En el centro de la misma está el cuerpo sin vida, rodeado de un charco de agua. wilfred está muerto sin duda. Por el suelo se esparcen multitud de trozos de cristal roto.

¿Como ha muerto wilfred?


7 comentarios:

Anónimo dijo...

yujuuuuuuu
olaaaaaaaa karlos!! sok la rut jajaj com no ia manera d parla am tu pues mira!
axo k tens de lescarxofa es mol raru ehh... pero iam diras kom sa mort aket senyor...
wnu makisiim aiam si pudem parla un dia! un petooooooooooooooooooomaku!:P

Sergi dijo...

Jo crec que el contingut de l'ampolla de vidre era verí (canyella?)i en prende-ho ha caígut mort i l'ampolla s'ha trencat.

Kal dijo...

Hasta que no tengamos mínimo cinco respuestas al caso no daré la resolución del mismo.

Animaros!

Anónimo dijo...

Wilfred es un pez al que se le ha roto su pecera

Sara dijo...

El Nelson ja ho sabia!! no em crec que li vingui la inspiració divina i ens deixi una resposta tan sumament creïble i lògica... ;p

Sara dijo...

ah! per cert!! La meva resposta:
en Wilfred està neguitós. No para de donar voltes al cap sense parar un segon de caminar en cercles per la seva habitació. Sap que no pot tornar a la cuina, que potser l'atacarà. Decideix agafar el mòvil i trucar per telèfon... a qui? a la sra Marquesa. Ella l'ajudarà. Són les 10 del matí i el cercavila és a punt de començar. Sent un soroll extrany, algú a entrat a casa... Mentre s'imagina com l'alien surt del frigorífic i l'acorrala contra la pared, l'escanya, l'amenaça amb aquelles terribles paraules que l'aterren: "sino m'obeixes, no baixaràs a les festes de montbau..." Quan de sobte, un soroll, un crit! sona el timbre, cops a la porta... riiiiig!!! sona el despertador!! En wilfred és un paranoic somiatruites montbauenc, com n'hi ha molts. Està tot suat, el seu gos s'ha pixat al terra (perquè per variar no l'ha tret desde fa dies!). La commoció pel malson és tan gran que rellisca amb el pipí del seu gos, el seu cap xoca contra la finestra i mor a l'instant. Resultat: un mort, vidres i si... líquid (no és aigua gaire neta el pipí i la suor, xo ja fa el fet). Alguna resposta més coherent?? :p

Kal dijo...

Bueno, ya que parece que nadie más se anima resolvamos el misterio.
Efectivamente Nelson a dado en el clavo, y es más, estaba presente cuando comenzó a hacer conjeturas y sin yo decir nada en absoluto llegó a la resolución del misterio.

¿Leerá Nelson las mentes?

Nota: Ningún pez ha sido sacrificado o ha resultado herido en la publicación de este post.